Kaip įvertinti išieškojimo rezultatus?

 

Sveiki,

Atsižvelgiame į jūsų prašymą ir nuo šiol kas mėnesį dalinsimės Finbee išieškojimo rezultatais. Dedame visas pastangas, kad jūsų investicijos uždirbtų maksimalią grąžą.

Informaciją apie Finbee išieškojimo procesą ir kelias įdomiausias išieškojimo istorijas galite rasti čia.

Mūsų išieškojimo rezultatai

Stabiliai augantis privačių asmenų išieškojimas

Balandžio mėnesį tęsiasi ilgalaikė mūsų tradicija – 49 mėnesius iš eilės išieškome vis didesnę sumą iš privačių asmenų lyginant su ankstesnių metų tuo pačiu mėnesiu. Balandį iš skolininkų išieškojome 64.410 Eur.

Dvigubai išaugęs verslo paskolų išieškojimas

Balandį iš skolininkų išieškojome daugiau nei dukart daugiau nei kovą – 21.895 Eur. Didžiausia balandį išieškota suma iš vienos įmonės – 6.447 Eur.

Ką atnaujinome?

Dalinuosi platformos naujovėmis, susijusiomis su išieškomų paskolų atvaizdavimu.

1. Nutraukus sutartį sistemoje, tai matysite paspaudę Portfelis -> Aktyvios paskolos.

Nutraukta paskolos sutartis

2. Nuo šiol paskolos grafikas vidinėje sistemoje gali būti keičiamas pagal teismo sprendimą. Nutraukus paskolos sutartį – paskolos grafiko nelieka: atvaizduojamos įmokos iki sutarties nutraukimo (pavyzdyje iki 2020-10-12), o visas teismo priteistas likutis, įskaitant ir palūkanas, atvaizduojamas su paskutine įmoka (pavyzdyje 2022-03-22).

Nutraukta Finbee sutartis

3. Tarp paskutinių dviejų įmokų grafike gali būti ilgas laiko tarpas. Taip atsitiko dėl to, kad funkcija buvo suprogramuota pastaraisiais mėnesiais ir paskutinės įmokos data atitinka nutraukimo vidinėje Finbee sistemoje datą.

4. Norėčiau atkreipti dėmesį, kad vidinėje sistemoje dar nėra atnaujinta informacija apie visas paskolas, atvaizdavimo atnaujinimus baigsime artimiausiu metu.

PRO TIP

Portfeliui bręstant, natūralu, kad dalis paskolų vėluos daugiau nei 90 dienų.

Vertinant portfelio išieškojimo rezultatus rekomenduojame naudotis mėnesio įplaukų grafiku. Jame galite palyginti kiek pajamų gavote, lyginant su planu.

Simas.

Taip pat gali būti įdomu