Nauja funkcija platformoje: gautinų ir gautų įmokų grafikas

Nuo šiol Finbee investuotojo paskyroje galima matyti gautinų ir gautų įmokų grafiką, galima įvertinti savo gautinas įmokas, atsižvelgiant į galimą paskolos gavėjų įsipareigojimų nevykdymą bei pasirinkti filtrus bei patogią duomenų atvaizdavimo formą.

Gautinų ir gautų įplaukų grafiką galite rasti prisijungę prie savo Finbee paskyros, skiltyje „Apžvalga“ spauskite „Plačiau“ prie langelio „Mėnesio įplaukos“ (pvz. Apžvalga).

Apžvalga

Apžvalga

Paspaudę „Plačiau“ galite matyti savo gautinų ir gautų įmokų grafiką (pvz. Gautinų ir gautų įmokų grafikas), t. y. galite matyti, kiek turite gauti įmokų (taip pat ir kredito dalies bei palūkanų) kiekvieną mėnesį pagal savo suteiktas paskolos dalis ir kiek realiai jų gavote kas mėnesį. 

Gautinų ir gautų įmokų grafikas

Gautinų ir gautų įmokų grafikas

Duomenys atvaizduojami tiek grafike, tiek lentelėje. Juos galite filtruoti pagal pasirinktą laikotarpį įvedus duomenis į laukelius „Nuo“ ir „Iki“ (pvz. Filtravimas ir parinktys). Taip pat galite įvertinti savo gautinas įmokas, atsižvelgiant į galimą paskolos gavėjų įsipareigojimų nevykdymą. Grafiko viršuje įvedę skaičių procentais, kokia dalis Jūsų suteiktų paskolų galimai nebus vykdomos, matysite savo gautinas įmokas, atsižvelgus į tikėtiną įsipareigojimų nevykdymą.

Filtravimas ir parinktys

Filtravimas ir parinktys

Taip pat galite rinktis, kokie duomenys yra atvaizduojami grafike. Tą galite padaryti spausdami ant pasirinkto rodiklio virš grafiko (pvz. Duomenų atvaizdavimas). Paspaudus pasirinktą rodiklį, jo duomenys bus rodomi grafike:

Duomenų atvaizdavimas

Duomenų atvaizdavimas

Taip pat svarbu žinoti, kad gautinų ir gautų įmokų grafike nebus atvaizduojami išankstiniai kreditų grąžinimai. Šią informaciją galėsite rasti savo sąskaitos išraše (Sąskaita > Sąskaitos išrašas) (pvz. Išankstiniai kreditų grąžinimai).

Išankstiniai kreditų grąžinimai

Išankstiniai kreditų grąžinimai

Jei turite klausimų ar reiktų papildomos informacijos susisiekite! 

 

+370 (5) 219 9529
[email protected]

Taip pat gali būti įdomu